Mezuniyete doğru..

11 Ağustos 2012 Cumartesi

DIY BİLEKLİK VOL-4


Bugün üretken günümdeyim. Can sıkıntısından kendimi bilekliklere, örgü örmeye adadım.

Bunlarda kısa günün özeti...



Önce bunu yaptım. Sonra durdum, dinlendim, sıkıldım, baktım tek olmaz ve  yanına bu geldi :)







Bu arada KPSS sonuçları açıklandı tüm bekleyenlere benden bir gözünüz aydın. Bu nedenle bugün benim için çok güzel birgün oldu mezun olmadan KPSS puanımıda elime aldım.:)


Ve son olarak bir çekiliş haberim var:) Severek takip ettiğim bloger Merve YILDIZ'ın blogunda güzel bir çekiliş var bir uğrasanız iyi olur diyorum :)

7 yorum:

  1. Umarım biryerlere yerleşirsin canım puanınla.Eline saglık bileklklerde cok guzel olmus.bu arada blogumdakı cekılıse katılrsanda cok sevınırım.Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. davetını gorur gormez sayfana uctum canım:)tesekkur ederım:*

      Sil
  2. N egüzel olmus canımmm güle güle tak. walla ben de özeniyorum bi oturup yapıyım diye bişeyler ama fırsat bulsam keskeee:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım inan bende çok üşeniyordum ilk başlarda evdeki malzemlerle denıyordum sonradan üşengeçliğimi attım malzemelerı aldım sonra gene bı usengeclık ama artık basladım gerısı gelıyor:)

      Sil
  3. ne güzel şeyler bunlar böyle, eline sağlık!

    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık çok tatlı olmuşlar <33 ipler ne ipi , makrome ipi mi .. becerebilir miiyim diye bende bi deneyeyim diyorum vakit bulunca :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. adı en bılmıyorum canım suluhandan almıstım mumlu ıp var bu ıp var elımde dah baska bı suru var ama adlarını bılmıyorum:) makrome olabılır ama cok ınca bır ıp:)

      Sil