Mezuniyete doğru..

6 Ağustos 2012 Pazartesi

ALIŞVERİŞ ALIŞVERİŞ ALIŞVERİŞ

Bu aralar sıcağa, oruca alıştım ve sürekli bir ayağım dışarıda. Hocamın bir çalışması için sürekli okula gidiyor ve bir yandan kendimi geliştiriyorum bir yandan da bütçeme katkı sağlıyorum. Bir çocuğun terapisini bana verdi. Çooook mutluyum:)

Bütçe durumları iyi olunca ve indirimleri yakalayınca alışveriş yapmadanda olmuyor tabi.


Bu kot gömleği Addax'tan aldım. İndirim ganimeti değil kendisi ama daha fazla bu akıma karşı koyamadım. Kırmızı Keds tarzı ayakkabılar ise Collezione'dan. Fiyatı çok uygundu 19,90 Tl ve ne olcak hiç birşey değil bir sezon giyer sonra bir DIY projesiyle değerlenir dedim.


Çanta ise Mudo'dan bu tarz bir çanta istiyordum. Fakat indirim sezonu gelene kadar beklicem dedim ve sözümü tuttum indirimden 39,95 tl'ye aldım. Deri kısmı şeker mi şeker bir pembe ve çok güzel kabarcıklar var :)


Bilekliklerden pembe olan Sosyete pazarından diğerleri ise Suluhan'dan alındı. Arm Party'e sürekli yenileri ekleniyor:)


6 yorum:

  1. hepsini güle güle kullan canım çantana bayıldım , o ayakkabıyı almakla süper yapmışsın gerçekten rengide süper :) jean gömlek olmazsa olmaaaz bende bir tane var bi tane daha istiyorum :)))

    YanıtlaSil
  2. hepsi çok zevkli bunların, güle güle kullan!

    bende beklerim bir araa, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. çanta çok ciciymiş :) güle güle kullan hepsiniii

    YanıtlaSil
  4. Güle güle giy, kullan. Hepsi de çok güzel :)

    YanıtlaSil
  5. Ayakkabi fikri cok akillica gercekten:))Benimde bi canta alisverisi yapmam lazim mudoyu yazdim bi kenara cok begendim cantini gule gule kullann tum cicilerini:))

    YanıtlaSil
  6. güle gülekullan canım hepsni cok begendım en çokda canta ve ayakkabıları :)

    YanıtlaSil