Mezuniyete doğru..

29 Ocak 2012 Pazar

İnternet alışverişi!!!


Bir haftadan fazla bir süre önce yeni gördüğüm bir internet sitesinden (1v1y.com) alışveriş yaptım. Satış politikalarında verilen sezon ürünü siparişlerinin 3 iş günü içerisinde kargoya verileceğinden bahsediliyor ama nerdeeee. Çok doldum mail atıyorum en kısa zamanda sorun giderilcek deniyor, arıyorum isterseniz para iadesi yapalım isterseniz depoyla iletişime geçelim diyorlar. İnadım tuttu pazartesiye kadar beklicem bu sorunu çözün lütfen dedim. Ama yok hala sayfada sipariş tedarik edildiden başka bir şey yok. Aldığım ürünlerde gayet uygun fiyata koton marka ürünler çok mutlu olmuştum ki mağazada alışveriş yaptığımda taksit konusunda bu kadar da avantajlı olunmuyor doğrusu. Ama şu itibariyle kendilerine tekrar mail attım ve burada da içimi dökmüş bulunuyorum ohhh...Bu site hangi site derseniz  tık tık .  Arnızda daha önce bu siteden alışveriş yapan varsa lütfen tecrübelerini paylaşsın :)

8 yorum:

  1. bu sıteden değıl baska bı sıteden alısverıslerım olmustu ayrıca benım calıstığım bu sektor :))
    tedarıkcıden urun gelmeyınce bu sorunun acısını malesef musterı cekıyor,ama bu durumda sıze hedıye cekı vermelerı lazım,ilgilenmelerı lazım umarım urununuz gelır ve musterı memnunıyetı adına sıze hedıye cekı verırler :)) sevgıler:)

    YanıtlaSil
  2. tedarık edılmese anlayısla karsılarım ama sıparıs durumunda tedarik edildi yzıyor :) bugune kadar ınternetten cok alısverıs yaptım fakat ılk defa boyle oldu cok uzuldum dogrusu cunku cok kalıtelı urunler sunuyorlar aradıgım urunlerı buldugumada cok sevınmıstım ama ınternettekı yorumlarıda okuyunca daha fazla beklemnın vakıt kaybı olacagını dusunerek ıptal yoluna gıttım :) dedıgınız gıbı hedıye cekı vereceklerını soyledıler bakallım artık... bir daha oradan alısverıs yapıp yapmama konusunda kararsızım bır kere daha sansımı denerım eger gene sorun yasarsam bı daha ıstemem :))

    YanıtlaSil
  3. sıtenızı yenı kesfettım cok hos.ellerınıze saglık.
    bızede beklerım :)
    http://miusette.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. 1V1Y çok güvenilir ve kaliteli bir site, hatta ürünleri satılan mağazalar vitrinlerinde bu sitenin reklamını yapıştırıyorlar genelde. bence iptal etmemeliydin. bazen aksayabiliyor ve süre uzuyor. internet alışverişi bir isktir zaten, risk alıyoruz devamlı :)

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. internet dısında reklamını gormedım ama gercekten gıt gıde guvenım azalıyor sıparısı ıptal ettırdım pazar gunu ve hala cekılen paranın geri iadesi yapılmadı :) dogru soyluyosunuz rısk alıyoruz:)

    YanıtlaSil
  6. sanada geçmiş olsun tatlım, ben morhipoya tövbe ettim ilk alışverişimdi üstelik.

    YanıtlaSil
  7. bende 3 site dısında hepsıne tövbe ettim:)

    YanıtlaSil
  8. ben 1 kere kullandım o siteyi, 3 günde gelmemişti ürün ama 1haftayı da geçmemişti elime ulaşması. 75tl'lik de vib çantayı 20 tl ye almıştım :) memnun kaldım

    YanıtlaSil