Mezuniyete doğru..

30 Nisan 2012 Pazartesi

Vee beklenen siparişler gelir:)


Modagram'dan verdiğim siparişlerim bugün elime ulaştılar . Tam istediğim gibi, görsellerden hiçbir farkı yoktu. Birde kesenin içine şirin mi şirin bir kalp kondurmuşlar:)




29 Nisan 2012 Pazar

MODAGRAM!

Trendyol'un yeni alışveriş sitesi MODAGRAM ile tanıştınız mı?
Eğer hala tanışmadıysanız sizi şöyle alalım;


Açılışa özel kayıt olan herkse 20 Tl değerinde hediye çeki, ücretsiz kargo ve iade. Ayrıca davet ettiğiniz her üyelik için 20 Tl değerinde çek. Eeee hadi ne duruyorsunuz buyrun alışverişe :)


28 Nisan 2012 Cumartesi

Biri beni durdursun!!!

Bu aralara kendimi iyice alışverişe verdim ayın sonunu nasıl getircem bilmiyorum doğrusu...Daha biraz önce trendyol'dan bu cicileri sipariş verdim.Ama bunları uygun fiyata görüp kim dayanabilir ki:)))



26 Nisan 2012 Perşembe

Modagram siparişim


Bugün trendyol'dan gelen mail üzerine yeni keşfettiğim alışveriş sitesinden hemen sipariş verdim. tabi bunda açılışa özel 20 TL'lik çekin etkisi de büyük oldu. Sizde hala keşfetmediyseniz tık tık :)

veee Fulya'nın çekilişi için;

son gün 20.05.2012 saat 21:00 hala katılmadıysanız tık tık :)


16 Nisan 2012 Pazartesi

DIY KOLYE






TÜRKİYE NEREYE GİDİYORSUN? ATAM'IN KEMİKLERİ SIZLIYOR !!!


Bunu paylaşmadan günü kapatmak olmayacaktı. Bugün çıkan haberler gerçekten nereye gidiyoruz biz diyor... 

14 Nisan 2012 Cumartesi

Su kürenizi kendiniz yapmak ister misiniz?


veeeee 

bu güzel clutch'ları kazanmak isterseniz;
buraya; tık tık
 ve
buraya; tık tık



Ben bugün;

Bu güzel cicileri,






bu takı düzenleyicisini,

 
ve tavsiyeler üzerine bu tırnak güçlendiriciyi aldım.


Çok çabuk kırılan, uçları tel tel ayrılan, güçsüz tırnaklar için önerebileceğiniz ürün varsa çok mutlu olurum ve bu ürün hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız...

7 Nisan 2012 Cumartesi

GLAM SHINE 6H


Parlaklık ve uzun süre kalıcılık arasında kusursuz bir denge sunarak dolgun ve parlak dudaklara sahip olmak sadece tek bir adımla mümkün: L’Oréal Paris 6 saat etkili ilk parlatıcı ruju Glam Shine 6 Saat’i sunar...

Kalp şeklindeki fırçası özellikle renk taşmasını önlemek, dudağı belirginleştirmek ve dudağın üzerinde kolayca kaymayı sağlamak üzere tasarlanmıştır için geliştirilmiştir.
incelemek için;tık tık

Koton'un yeni Olé burç tişörtleri hakkında ne düşünüyorsunuz?








5 Nisan 2012 Perşembe

İPEKYOL'UN YEPYENİ AYAKKABILARIYLA TARZINIZI TAMAMLAYIN!

2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonları mağazaları renklendirmeye başlarken bu sezon İpekyol’un çok özel bir süprizi oldu.

Kendi tarzını yaratan şık ve modern İpekyol kadınları, giyimlerindeki tasarım ve kalitenin tamamlayıcısı olacak yepyeni İpekyol ayakkabı koleksiyonuyla buluşuyor.


Koleksiyon onlarca renk ve desenle yorumlanırken; Business, Smart Trendy, Smart Casual ve Elegant temalarıyla tüm zevklere hitap edecek gibi.


Bu özel koleksiyondan dilediğiniz 1 çift sizin olabilir! www.hurriyetaile.com/ipekyol sitesinde sizi, tüm koleksiyonu görebileceğiniz, İpekyol’a özel bir ayakkabı odası karşılıyor. Burada en beğendiğiniz ayakkabıyı seçip, size özel verilen linki paylaştığınız takdirde ayakkabı sizin! Tabi ki her hafta toplam 10 kişiye verilecek hediyelerden birini almanızın yolu, size verilen linki en çok paylaşan bu 10 kişiden biri olmak.


Ayrıca, göz atmak isterseniz, İpekyol web sitesi www.ipekyol.com.tr'de bütün İpekyol koleksiyonu yer alıyor. Sezon ürünleri iddialı olduğu kadar farklı temalarıyla beklentilerin üzerinde bir görsellik sunuyor.


Kampanya 23 Mart – 20 Nisan arasında Hürriyet Aile web sitesinde.

Floral pants spring 2012





Benim favorim ortada ki,



sizin favoriniz hangisi?